Underground Yoga lukker

Underground Yoga lukker desværre efter 1. maj. Indtil da har vi åbent med normalt skema.

Læs mere her: Vi lukker til maj og Sidste nyhedsbrev fra os.

Kære alle,

Det er med tungt hjerte vi skriver dette, men på grund af helbredsproblemer har vi valgt at lukke Underground Yoga pr. 30/4.

Det har været en meget svær beslutning, og det er meget trist og vemodigt. Det har været en fantastisk rejse sammen med jer alle, både jer som er kommet her i gennem mange år, men også jer, som er kommet til de sidste år.

Det er dog ikke helt slut endnu: der er stadig mere end tre måneders yoga tilbage, som vi glæder os til at dele med jer.

Når vi allerede melder lukningen ud nu, er det for at alle får mulighed for at planlægge brug og køb af klippekort, så det kommer til at passe. Derfor lægger vi også klasser ud for hele den resterende periode på søndag d. 21/1.  

Vær opmærksom på følgende:

  • Alle klippekort udløber senest d. 30/4 uanset købstidspunkt
  • Vi refunderer ikke ubrugte klip
  • D. 1. februar fjerner vi 10-turs klippekortet fra butikken - tror du, at du kan nå at bruge 10 klip inden d. 30/4 og vil du købe et 10-turs klippekort, skal du altså have købt det inden d. 1/2
  • Vi kan ikke garantere, at alle klasser frem til 30/4 vil blive afholdt - vi vil stadig aflyse, hvis der er for få tilmeldte, ved evt. sygdom osv. - men vi vil gøre vores bedste :-)
  • I praksis bliver uge 17 den sidste uge med yoga, da der forventeligt ikke vil være hatha flow mandag d. 29/4 pga. kursus.
  • Vi håber at se rigtig mange af jer den kommende tid på trods af den triste udmelding

Namasté

Pia & Karen